Om workshoppen

The Space Between er en 2-dages kreativ workshop for dig, der ønsker at udforske det rum og transformere den afstand, der er mellem dit nuværende jeg og dit ultrakreative jeg. Dit ultrakreative jeg er der, hvor du er i flow. Der, hvor du giver dig selv plads til at blomstre og være mere dig. Der, hvor du hepper på dig selv og bakker dig selv op. Der, hvor du tapper ind i din essens og dit kreative flow. Der, hvor det bliver spændende, interessant, inspirerende, livligt, frodigt, farverigt og eventyrligt kreativt at være dig

Jeg har skabt disse 2 skønne og inspirerende dage for at give dig et frirum og et eksperimentarium, hvor du kan udforske din kreativitet og finde ud af, hvad der nærer din krop, dit sind og din sjæl. Jeg har skabt et rum, hvor du kan give slip og vækste, og hvor du bliver støttet og guidet til at stå stærkere i dig selv og i dit lys. Det bliver et rum fyldt med nærvær, sårbarhed og mod til at tage chancer. Et rum, hvor du kan tappe ind i din indre kraft og dit kreative flow.

Sammen udforsker vi dit indre kreative rum, skridt for skridt, så du kan:

 • Connecte med dig selv og din indre kraft
 • Tappe ind din essens
 • Skrue op for dig selv i dit udtryk
 • Stå stærkere i dig selv og dit lys

Gennem dansetrin og penselstrøg arbejder vi med dig som kreativt, skabende væsen. Vi arbejder med dansen og maleriet både som redskaber og som udtryksformer. Øvelserne, min professionelle, intuitive feedback og det kreative fællesskab sætter rammerne for dette befriende arbejde med dansen og malearbejdet, der viser dig vejen ind i dit flow

 

Hvordan foregår undervisningen?

På workshoppen arbejder vi med maleøvelser, skriveøvelser, danseøvelser og refleksioner. Vi maler abstrakt med akrylmaling på papir. Danseøvelserne tager udgangspunkt i moderne dans.

På maledelen kommer du til at arbejde med:

 • Stemningen og udtrykket i dit maleri
 • At finde din unikke stemme i maleriet
 • At connecte med og udforske dit kreative flow i maleprocessen
 • At skrue op for dine styrker og transformere dine svagheder i dit kreative arbejde

På dansedelen kommer du til at arbejde med:

 • Bevidsthed, nærvær og tilstedeværelse i dansen
 • Kropsforbindelse; at mærke din krop og dine bevægelser
 • At connecte med dig selv og din krops visdom i dansen
 • At give slip og VÆRE i bevægelserne
 • At åbne op for dit kreative flow og udforske dine bevægelser og dit udtryk i dansen

Vi arbejder med at skrælle nogle lag af, så afstanden mellem dig og dit ultrakreative jeg bliver kortere, og du kan gå fra workshoppen styrket og blomstre som den kreative sjæl, du er

På workshoppen arbejder vi med de grundlæggende flow- og energiprincipper, som vi arbejder mere i dybden med på mine længere danseforløb Re:Connect og Flow & Shine. Du kan deltage i The Space Between-workshoppen, uanset om du er helt ny inden for dansen og/eller malerierne, eller om du tidligere har deltaget i mine workshops og forløb.

Du kan høre mig fortælle om workshoppen lige her: 

 

Hvem er det for?

Workshoppen er for dig, der:

 • nyder at lege, udforske og boltre dig på alle mulige kunstneriske måder
 • længes efter at blive skarpere på, hvem du er som kreativ sjæl, og hvad DU har at byde ind med
 • gerne vil connecte med og åbne op for dit kreative flow
 • gerne vil udfordre dig selv som kreativ sjæl

Du behøver ikke at have malet før for at kunne deltage i workshoppen. Erfaring med dans og bevægelse (f.eks. moderne dans, rytmisk gymnastik, yoga m.m.) er en fordel, men ikke et krav. Hvis du har nogen spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at sende mig en mail på lise@liseloensmann.com.

Niveauet på workshoppen er åbent. Det betyder, at øvelserne og opgaverne er på begynderniveau, altså ikke teknisk krævende, og foregår i et roligt tempo, men at du kan fortolke dem i forhold til dit niveau. Jeg giver individuel feedback til alle workshoppens deltagere, så hvis du deltager som øvet danser/maler, får du individuel feedback på dit øvede niveau og kan justere øvelserne og opgaverne i forhold til dit niveau.

Undervisningen er for voksne.
Jeg bliver ofte spurgt, om der kun er helt unge mennesker til min undervisning. Nej, det er der ikke. De fleste af mine elever er kvinder mellem cirka 30 og 55. 

 

Det siger mine elever: 

“The Space Between er en unik mulighed for at udtrykke bevægelser i krop og sjæl – indre og ydre – og at opdage connection imellem dem. Lise støtter præcist der, hvor jeg har brug for det i min bevidstgørelse og udvikling. Der er virkelig meget læring i at se processen helt konkret visualiseret i malerierne ved afslutningen. Jeg vil meget gerne deltage igen.”
– Karina Olsen, ergoterapeut og kunstmaler, Loka Blue

 

“Jeg elsker at danse, og det var nogle år siden jeg sidst havde danset, så jeg søgte et sted, hvor der var roen til at mærke forbindelsen til bevægelserne igen. Det er og var der hos Lise. Lise ser mine udfordringer, som jeg har i dansen, men hun ser især alle de muligheder, man som danser bærer. Det fungerede rigtigt godt, at vi blev gennemvarme og trygge i opvarmningen. Lise har en særlig evne til at opmuntre og udforske dansepotentialet i mig. Jeg er hver gang kommet hjem med en særlig fornemmelse i kroppen af jordforbindelse og er utrolig glad.”
– Charlotte Olling Rebsdorf

“Det var sjovt og spændende at danse hos Lise. Jeg nød hendes konkrete, direkte feedback undervejs i dansen, ligesom hendes helhedssyn og fokus på krop-/psykesammenhænge glædede mig. Jeg vil gerne anbefale Lises undervisning til andre.”
– Sanne

“Jeg meldte mig til workshoppen, fordi jeg følte mig tiltrukket af det, og jeg havde lyst til at danse på anden vis, end jeg plejer. Jeg er vant til improvisationsdans og frie bevægelser, som ikke er rammesat. Så det her var en fantastisk udfordring at give mig selv. Det fungerede rigtigt godt, at det foregik over to dage, og der var en god balance mellem teknik og koreografi. For mig var det de små ting, der gjorde en forskel; sangen, vi dansede til, var helt fantastisk, salen, stemningen og intensiteten. Som underviser er Lise dejlig – lige på. Der er ikke så meget slinger i valsen dér ? Det er ikke sidste gang, jeg tager med til workshop hos Lise.”
– Anja Vintov, Flowspecialist, forfatter og coach, www.anjavintov.dk

“Jeg har været til to workshops med Lise. For mig er hun meget inspirerende og god til at sætte ord på mine udviklingspunkter. Hendes koreografier er superfede. Lise er en kropslig ‘historiefortæller’, og hendes udtryk er helt unikt. Lise har blik for alle i sin time og får således alle udfordret tilpas trods vores forskellige niveauer. Jeg kan klart anbefale Lises undervisning og glæder mig til, at jeg selv kan komme afsted igen.”
– Linn Trentel Busch, fysioterapeut og gymnastikinstruktør, www.ergopro.dk

“Jeg deltog i Lises jazzdance workshop i juli og var egentlig ret spændt på om min krop kunne huske at bevæge sig til musik, for det er over 10 år siden jeg stoppede som rytmisk gymnast. Men med Lises store indlevelse i hver og én af os, formåede hun at motivere og korrigere os hver på vort niveau, så alle fik “tilpas udfordringer” uanset udgangspunktet. Det synes jeg var fedt og professionelt og gjorde, at jeg kunne fordybe mig i mine egne udfordringer. Der var både teknik og dybde i hendes undervisning og masser af skøn humor og fed musik! Jeg fandt danseglæden igen og det summede af flow og glæde i min krop efter workshoppen. Hvis du er i tvivl om du skal deltage, så gør det, din krop vil takke dig for dit valg!”
– Christence Kalf, psykoterapeut & coach, www.christencekalf.dk

 

Praktiske detaljer:

Workshoppen foregår i Aarhus C.  

Datoer på vej.

Varighed: 9 timer fordelt over en lørdag og søndag 

Tidspunkter:
Lørdag kl. 13-17.30
Søndag kl. 13-17.30

Pris: 2.475 kr.
Early Bird-pris: 1.975 kr.

Husk at medbringe maletøj, dansetøj inkl. strømper, mad og drikke. Jeg sørger for alle undervisningsmaterialer.

Der er et begrænset antal pladser på workshoppen.

 

Denne workshop kombinerer alle mine yndlingsbeskæftigelser, og jeg glæder mig inderligt til at dele dem med dig

Kærligst     

Følg Lise Lønsmann på Facebook

Følg Lise Lønsmann på Instagram

Følg Lise Lønsmann på Instagram