Slow down. Take a breath. Press pause.

Vær i øjeblikket. Mærk dine følelser, din krop, din energi. Skru ned. Tillad dig selv at være i slowmotion.

Når vi skruer ned for tempoet, baner vi samtidig vejen for en kraftfuld energi og intention. Jeg ELSKER at skrue ned for tempoet i dansen i min undervisning. At mærke ind, gå i dybden, udforske nuancerne, lagene … Man kan nemt komme til at tro, at alt skal gå hurtigere, være større og mere, at der skal skrues op. Og det er også et meget kraftfuldt redskab. Men ofte, når det hele går lidt for stærkt, så bliver vi på overfladen. Vi mister dybden, forbindelsen til os selv, nuancerne, lagene, sårbarheden, rigdommen, fordi det hele går i et højt tempo, og vi ikke tager os tid til at stoppe op og reflektere og mærke efter.

Et af mine absolutte YNDLINGSREDSKABER som intuitiv dansementor er at guide mine elever til at skrue ned for tempoet i dansen. At udforske deres fundament, deres grounding, deres forbindelse til deres egen krop. Fordi det er så spændende og lærerigt og berigende, og fordi det viser dem vejen til EN HELT NY MÅDE at være i dansen på, at være i deres krop på, at møde bevægelsen på, at være i nuet på. Denne afprøven, udforsken og mærken efter viser vejen til så meget mere dybde, tyngde, essens og fylde i bevægelserne og i energien hos mine elever. Denne nysgerrighed tillader dem at møde deres krop i dansen på en helt ny og mere kraftfuld måde, hvor de er tappet ind i deres indre kraft og deres kreative flow og lader det fylde i dansen og i deres liv.

Det er så kraftfuldt at gå i dybden, at undersøge, at finde tilbage til kilden, at give plads, at lade fylde, at tage sig tid  Og det kan vi kun gøre, når vi skruer ned for tempoet og TILLADER os selv at gøre det.

Så derfor … Slow down