Re:Connect INTRO

* En guidet danseworkshop for krop og sjæl *

Re:Connect INTRO er en blid og guidet danseworkshop for kvinder 


Workshoppen er for dig, der:

* gerne vil skabe en dybere forbindelse til dig selv i og gennem dansen
* er klar til at træde ud på dansegulvet, men gerne vil guides kærligt
* længes efter at slå dig løs i dansen, men er overbevist om, at du ikke kan ”finde ud af det”
* har danset tidligere, men har holdt en lang eller kort pause og gerne vil i gang igen
* længe gerne har villet i gang med at danse, men ikke har taget mod til dig endnu
* elsker at danse, men foretrækker et stille og roligt tempo 


Om workshoppen:

Kan du godt være med på workshoppen, selvom du ikke er vant til at danse? Ja
Kan du godt være med, selvom du er nervøs for at gå ud på dansegulvet og ikke er sikker på, at du kan følge med? Ja
Faktisk er denne workshop lavet præcis til dig

Re:Connect INTRO er en blid og guidet danseworkshop for kvinder, der gerne vil arbejde med dans, bevægelse, krop og energiarbejde. På workshoppen får du en smagsprøve på mit Re:Connect-koncept, som vi arbejder i dybden med på mine Re:Connect-hold. Du introduceres i et roligt tempo for grundlæggende flow- og bevægelsesprincipper, der hjælper dig med at genskabe forbindelsen til den del af dig, der helt naturligt og afslappet bevæger sig og åbner op i dansen; den del af dig, der ikke er bange for at give slip og kaste dig ud i dansen. Jeg guider dig hele vejen gennem øvelserne, og undervisningen foregår i et stille og roligt tempo. Der er god tid og plads til fordybelse og til, at du kan stille spørgsmål og få gennemgået øvelserne langsomt. Der er ingen komplicerede trin og lange koreografier, du skal huske. Vi fokuserer på bevægelsens kraft og flow og på dig i dansen og på dansen i dig

Vi arbejder med udgangspunkt i moderne dans. Vi arbejder med simple bevægelsessekvenser og med grundlæggende dansetekniske elementer såsom åndedræt, grounding og balance.

Formålet med workshoppen er at introducere dig for grundlæggende danseøvelser og bevægelsesprincipper og at gøre dig tryg i dansen, så du kan forbinde dig med letheden og livskraften i dansen

Re:Connect INTRO-workshoppen fungerer som en introduktion til de øvelser og principper, som vi arbejder mere i dybden med på mine længere forløb Re:Connect og Flow & Shine. Du kan deltage i workshoppen, uanset om du er helt ny i dansen, eller om du tidligere har deltaget i mine workshops og forløb.  

 

Hvem er det for?

Workshoppen er for begyndere og andre, der ønsker at arbejde med dansen i et stille og roligt tempo. Det gælder både dig, der aldrig har danset før, og dig, der har danset lidt, men ikke er øvet danser. Du er også meget velkommen, hvis du er øvet danser, men f.eks. har holdt en længere eller kortere pause og har brug for en blid og rolig start på dansen.

Niveauet på workshoppen er åbent. Det betyder, at øvelserne er på begynderniveau, altså ikke teknisk krævende, og foregår i et roligt tempo. Men jeg giver individuel feedback til deltagerne, så hvis du deltager som øvet danser, får du individuel feedback på dit øvede niveau. 

Undervisningen er for voksne.
Jeg bliver ofte spurgt, om der kun er helt unge mennesker til min undervisning. Nej, det er der ikke. De fleste af mine elever er kvinder mellem cirka 30 og 55. 

 

Det siger mine elever om min undervisning:

 

”TAK for sidst – det var absolut vidunderligt! Vi var helt høje – og trætte – da vi kørte hjem. Jeg er optaget af at øve mig i at strække min bananfod, og i den siddestilling klikkede det helt sammen for mig … Jeg kan så let som ingenting genkalde mig den connection, følelse og placere min krop med skuldre på bækken, selv når jeg kører bil. DET ER FANTASTISK FEDT 🙂 ”
– Karina Olsen, ergoterapeut og kunstmaler, Loka Blue

“Jeg elsker at danse, og det var nogle år siden jeg sidst havde danset, så jeg søgte et sted, hvor der var roen til at mærke forbindelsen til bevægelserne igen. Det er og var der hos Lise. Lise ser mine udfordringer, som jeg har i dansen, men hun ser især alle de muligheder, man som danser bærer. Det fungerede rigtigt godt, at vi blev gennemvarme og trygge i opvarmningen. Lise har en særlig evne til at opmuntre og udforske dansepotentialet i mig. Jeg er hver gang kommet hjem med en særlig fornemmelse i kroppen af jordforbindelse og er utrolig glad.”
– Charlotte Olling Rebsdorf

“Jeg var egentlig ret spændt på om min krop kunne huske at bevæge sig til musik, for det er over 10 år siden jeg stoppede som rytmisk gymnast. Men med Lises store indlevelse i hver og én af os, formåede hun at motivere og korrigere os hver på vort niveau, så alle fik “tilpas udfordringer” uanset udgangspunktet. Det synes jeg var fedt og professionelt og gjorde, at jeg kunne fordybe mig i mine egne udfordringer. Der var både teknik og dybde i hendes undervisning og masser af skøn humor og fed musik! Jeg fandt danseglæden igen og det summede af flow og glæde i min krop efter workshoppen. Hvis du er i tvivl om du skal deltage, så gør det, din krop vil takke dig for dit valg!”
– Christence Kalf, psykoterapeut & coach, www.christencekalf.dk

 

Hvor og hvornår: 

Hvornår: Dato på vej (søndag). 

Hvor: Aarhus C. 

Husk at medbringe vandflaske og dansetøj inkl. strømper.

Tilmelding og betaling:

Pris: 500 kr.  

 

 

Jeg glæder mig til at danse sammen med dig og guide dig blidt ind i dansens univers 

 

Kærligst     

Følg Lise Lønsmann på Facebook

Meld dig ind i Facebook-gruppen “Dans med Lise Lønsmann”

Følg Lise Lønsmann på Instagram