Spørgsmål og svar om dansementorforløbet Flow & Shine:

 

Jeg har ikke danset moderne dans før. Kan jeg godt være med på forløbet?

Ja, det kan du sagtens. Forløbet er for dansenørder på alle niveauer, dvs. dig, der interesserer dig for dans og bevægelse og gerne vil fordybe dig i dansen og lære mere om din energi og dit flow i og bag dansen og gerne vil have konkrete værktøjer til at arbejde med det, uanset dit niveau. Det vil klart være en fordel, hvis du har arbejdet med krop og bevægelse før, f.eks. gået til dans (moderne dans, ballet, jazz, sportsdans etc.), lavet gymnastik, yoga, pilates, Tai Chi, meditation eller lignende, men det er ikke et krav. Du kan sagtens deltage, selvom du er begynder.

 

Jeg er ikke god til at huske koreografi. Kan jeg så godt deltage i forløbet?

Ja, sagtens. Vi kommer kun til at arbejde med koreografi en lille del af workshopdagene. Resten af tiden arbejder vi med mere frie øvelser, hvor der ikke er en masse trin, man skal huske. De øvelser, du selv skal/kan arbejde med derhjemme, er heller ikke koreograferede, men mere frie i form og opbygning.

 

Jeg er begynder. Kan jeg godt være med på forløbet?

Ja, det kan du sagtens. Niveauet på forløbet er åbent, dvs. både for begyndere og øvede. Opvarmningsøvelserne er på begynderniveau, så alle kan følge med, og jeg guider dig gennem alle øvelserne på workshopdagene og giver dig individuel feedback, så du ved, hvad du skal arbejde med i dansen.

 

Jeg er øvet danser. Kan jeg godt være med på forløbet?

Ja, det kan du sagtens. Undervisningen er tilrettelagt sådan, at den rammer dansere på forskellige niveauer. Plus din egentræning kan du jo selv justere i niveauet på. Jeg guider dig naturligvis hele vejen, både på workshopdagene og løbende i den lukkede Facebook-gruppe.

 

Hvor meget tid skal jeg afsætte til forløbet?

De fire workshopdage skal du naturligvis skrive i kalenderen. Hvor meget tid du vælger at bruge på egentræning mellem workshopdagene er individuelt og fuldstændig op til dig. Der er ikke et fast program, som du skal træne. Du får en række øvelser, som du selv kan vælge imellem og lave i det omfang, du har lyst til/behov for. Jo mere tid du bruger på træningen og på forløbet, jo mere vil du naturligvis rykke dig. Derudover får du en række lydfiler, som du kan lytte til, når det passer dig. Forløbet er tilrettelagt, så det er meget fleksibelt. Så du kan selv skrue op og ned for, hvor meget tid du bruger på det. Dvs. hvis du har nogle uger, hvor du har travlt og ikke har mulighed for at træne, kommer du ikke bagud, for der er ikke faste tidspunkter og deadlines. Du kan arbejde med lydfilerne og opgaverne, når du har tid og lyst og løbende bruge Facebook-gruppen til at dele, stille spørgsmål og få opbakning fra de andre deltagere på forløbet. Egentræningen kan vare 5 minutter pr. gang eller 2 timer pr. gang, det er fuldstændig op til dig  Du skruer altså selv op og ned for intensiviteten af forløbet. Og for alt materialet og øvelserne gælder det jo, at du kan bruge dem efter forløbet også, så du kan fortsætte med at udvikle dig i dansen ♥

 

Hvordan arbejder man med dansen på onlinedelen af forløbet indimellem workshopdagene?

Indimellem workshopdagene kan du selv arbejde med nogle af de danseøvelser, vi har arbejdet med på workshopdagene, i det omfang du har lyst til. Derudover får du løbende lydfiler og opgaver fra mig i den lukkede Facebook-gruppe, som du kan arbejde med selv. Gennem hele forløbet får du min sparring inde i Facebook-gruppen, så du kan altid spørge mig, hvis der er noget, du er i tvivl om, eller hvis du møder udfordringer i din dans eller føler, at du sidder fast. 

 

Kommer vi til at arbejde med et fast træningsprogram?

Nej, det gør vi ikke. Vi kommer til at arbejde med de lydfiler og opgaver, som jeg lægger ud i den lukkede Facebook-gruppe. Derudover kommer vi på workshopdagene til at arbejde med forskellige øvelser, som man kan arbejde med selv ind imellem workshopdagene i det omfang, man har lyst til og behov for.

 

Jeg bor ikke tæt på Aarhus. Kan jeg godt deltage i forløbet?

Ja, sagtens. Vi mødes og danser 4 dage i Aarhus i løbet af de to måneder, forløbet varer. Resten af undervisningen foregår online via den lukkede Facebook-gruppe.

 

Jeg synes, at forløbet lyder vildt spændende, men jeg er nervøs for, om jeg kan følge med. Hvad gør jeg under forløbet, hvis der er øvelser, jeg finder udfordrende?

Jeg guider og støtter dig hele vejen gennem dansementorforløbet, og du må stille alle de spørgsmål, du vil, inde i den lukkede Facebook-gruppe, og derinde kan jeg (og de andre deltagere) hjælpe dig med de øvelser og de temaer, som du er i gang med at arbejde med. Derudover er der god tid og plads på workshopdagene til spørgsmål og til, at vi kan gennemgå øvelser og elementer en ekstra gang.  

 

Jeg vil rigtig gerne med på dansementorforløbet, men jeg vil gerne vente lidt. Hvornår starter næste hold?

Det kan jeg på nuværende tidspunkt ikke svare på. Jeg arbejder intuitivt og elsker at skabe nye tiltag, og jeg kan derfor ikke garantere, at jeg gentager forløbet.

 

Jeg er i tvivl om, om forløbet er noget for mig. Kan du hjælpe mig?

Du er meget velkommen til at booke en afklarende samtale med mig over telefonen, hvis du er i tvivl om, om forløbet er noget for dig. Send mig en mail på lise@liseloensmann.com med dit telefonnummer, så ringer jeg dig op.