Q&A


Er du i tvivl om, hvilket niveau der passer til dig? Eller om du er for gammel til at danse med på mine hold og forløb? Eller om du kan følge med, hvis du har en gammel skade? 

Så læs med her 🙂 

Nye elever spørger mig ofte, hvilket niveau de skal vælge på mine forløb og workshops, og jeg får ofte spørgsmål om, om man mon kan følge med m.m. Det forstår jeg virkelig godt, for hvis man føler, at man ikke kan følge med i undervisningen, kan det være virkelig sårbart (trust me, jeg har prøvet at stå nede i hjørnet med tårer i øjnene og ønske, at jeg var blevet hjemme).

Derfor har jeg samlet et par af de mest stillede spørgsmål lige her og givet dig mine svar. Jeg håber, at de kan hjælpe dig til at vælge det  helt rigtige hold for dig

 

*

 

* Kan jeg være med på begynderholdene og hold med åbent niveau, selvom jeg ikke har danset før?

Ja, sagtens ♥ På begynderhold og hold med åbent niveau tager jeg mig ekstra god tid og sørger for, at alt går i et stille og roligt tempo. Der er altid tid til at stille spørgsmål og få gennemgået noget en ekstra gang.

 

* Hvad nu hvis jeg er sådan en, der slet ikke kan finde ud af at danse? Kan jeg så stadig være med?

Ja, sagtens ♥ Jeg lover at guide dig hele vejen. Og på begynderholdene er niveauet 100 % begynder, så alt går i et stille og roligt tempo. Den eneste forudsætning er, at du er åben og klar til at lære ♥  

 

* Jeg har en gammel / let skade og er bange for, om jeg kan følge med. Kan jeg så godt være med?

Ja, det kan du sagtens. Du har naturligvis selv ansvaret for din skade og for, at du ikke forværrer den. Men der er altid plads til, at du kan justere i øvelserne og koreografien, hvis der er noget, du ikke kan udføre, også på de øvede hold.

 

* Jeg er øvet danser, men har holdt flere års pause. Skal jeg så på et begynderhold?

Nej, ikke hvis du spørger mig ♥ Hvis du er øvet danser, er du altid velkommen på mine øvede hold, også selvom du har holdt en lang pause eller har en gammel skade, og derfor skal tage den lidt med ro. Men hvis du foretrækker et stille og roligt tempo, er du også altid meget velkommen på mine begynderhold.

 

* Er det kun unge mennesker, der deltager i din undervisning?

Nej, det er det ikke. De fleste af mine elever er kvinder mellem cirka 30 og 60. 

 

Hvis du har andre spørgsmål angående niveau eller andet,
er du altid meget velkommen til at sende mig en mail på mail til lise@liseloensmann.com 

Kærligst      

Underskrift 2

Følg Lise Lønsmann på Facebook

Meld dig ind i Facebook-gruppen “Dans med Lise Lønsmann”

Følg Lise Lønsmann på Instagram