Dansens ordløse univers


Jeg elsker dybderne i dansens ordløse univers; flowet i bevægelserne,
den dybe forbindelse til min egen kraft og den ubeskrivelige følelse af frihed, som dansen giver mig. Det er magisk.

Jeg elsker at undervise. Det er berigende og livsbekræftende at dele dansen med andre. Jeg elsker at guide mine elever på deres rejse i dansen og se dem udvikle sig, uanset niveau. Se dem udforske, afprøve, mærke efter, forstå, gentage, omsætte, lege, skabe, give slip og stråle.

Omdrejningspunktet i min undervisning er individuel feedback. Fordi jeg tror på, at vi hver især har brug for at blive set i dansen, lige præcis som vi er, for at kunne udvikle os og tage næste skridt på vores danserejse. Jeg tror på, at du udvikler dig mest og hurtigst i dansen, og at din udvikling forankres dybest, når der er plads til dine unikke sider som bevæger. Både dine styrker og dine svagheder. Dine sejre og dine udfordringer. Jeg har derfor altid fokus på den enkelte elev såvel som på gruppen som helhed i min undervisning, og jeg gør mit allerbedste for at guide dig videre til næste trin i din udvikling på en blid og kærlig måde.

Som intuitiv bevægelsesguide hjælper jeg dig med at connecte dybere med dig selv og med din krop i bevægelse, så du bliver bedre til at mærke dig selv, dine bevægelser og din kraft i og gennem dansen.

På alle mine danseforløb og -workshops fordyber vi os i dansens flow og kraft. Jeg guider dig til at blive mere fri og kraftfuld i dine bevægelser og skarpere i dit udtryk og til at transformere uhensigtsmæssige dansevaner til vaner, der støtter dig bedre i din udvikling i dansen. Jeg arbejder med udgangspunkt i moderne dans og fri bevægelse. 

Nøgleordene i min bevægelsesundervisning er: kropsforbindelse, bevidsthed og flow.
Jeg har fokus på de fysiske bevægelser og på danseteknik, men også på femnint flow og mindset i læringsprocessen.
Mit hovedfokus er at støtte og guide dig til at skabe en dybere forbindelse til din krop i bevægelse
og til at åbne op for dit flow og din kraft i dansen.

Jeg vil elske at guide dig på de næste skridt i din danserejse 

Kærligst  

Underskrift 1

Intuitiv bevægelsesguide  
Spaceholder for feminint flow
Koreograf

Min baggrund


Lige så længe jeg kan huske, har jeg haft en forkærlighed for dansen, og med tiden er jeg gået hen og blevet lidt af en dansenørd. Jeg er uddannet og eksamineret danseunderviser i moderne jazz og har undervist i dans og bevægelse siden 1997. Jeg har undervist utallige danseforløb, klasser, workshops og projekter både i Danmark og i udlandet i blandt andet moderne dans, improvisation og jazz.

I 2014 startede jeg min egen virksomhed LiseLoensmann.com, hvor min undervisning er baseret på mit personlige og intuitive bevægelseskoncept Re:Connect. Lige siden har mit fokus været at støtte og guide mine elever i at gen/skabe en dyb forbindelse til deres krop og til deres bevægelser i og gennem dansen.

Som koreograf har jeg siden 2003 skabt mine egne værker og skaber løbende danseforestillinger og dansefilm, som bliver vist på scener og festivaler i Danmark og i udlandet. Jeg har boet i udlandet i flere omgange, blandt andet i London og senest i Berlin. Ud over mit arbejde med dansen har jeg en BA i filosofi, arbejder med oversættelse og er autodidakt billedkunstner.

Siden 2019 har jeg boet og undervist i Aarhus. 

Følg Lise Lønsmann på Facebook

Følg Lise Lønsmann på Instagram

Følg Lise Lønsmann Art på Instagram