Dansens ordløse univers


Jeg elsker dybderne i dansens ordløse univers og den ubeskrivelige følelse af frihed, som dansen kan give en.
Når vi tillader os selv at give slip og være til stede i flowet, indtræffer magien.

Jeg elsker at undervise og guide andre videre i dansen. Det er meget berigende at dele dansen med andre, og jeg elsker at se mine elever rykke sig i dansen, uanset niveau. Jeg tror på, at du udvikler dig mest og hurtigst i dansen gennem individuel feedback, og jeg har derfor altid fokus på den enkelte såvel som gruppen på mine dansementorforløb og på mine dansehold og -workshops. Jeg elsker fordybelse og at arbejde med kvinder, der gerne vil dygtiggøre sig og udvikle sig i dansen og gør mit allerbedste for at guide alle til næste trin i deres udvikling på en blid og kærlig måde.

Som intuitiv dansementor hjælper jeg i mine dansementorforløb og Flow-sessioner dig til at blive mere fri og kraftfuld i dine bevægelser og i dit udtryk ved at guide dig til at transformere uhensigtsmæssige dansevaner til vaner, der støtter dig bedre i din udvikling. Nøgleordene i mit mentorarbejde er: kropsforbindelse, bevidsthed og flow. For mig er energien bag bevægelserne det, der gør hele forskellen i dansens flow og udtryk. Jeg har derfor fokus på både de fysiske bevægelser og på dit bagvedliggende energiflow. Jeg stiller skarpt på de energiblokeringer, der kan være med til at holde dig tilbage i din udvikling, og giver sparring på, hvor du skal sætte ind for at skabe et frit energi- og bevægelsesflow. Mit hovedfokus er at støtte og guide dig til at forstå kroppens intelligens på et dybere plan,
så du kan lære at udnytte dit fulde potentiale i dansen.
   

Jeg vil elske at guide dig på de næste skridt i din danserejse 

Kærligst  

Underskrift 1

Intuitiv dansementor, koreograf og abstrakt billedkunstner 

Min baggrund

Lige så længe jeg kan huske, har jeg haft en forkærlighed for dansen, og med tiden er jeg gået hen og blevet lidt af en dansenørd. Jeg er uddannet danseunderviser og har undervist i dans siden 1997 og skabt mine egne værker som koreograf siden 2003. Jeg har undervist utallige danseworkshops, danseklasser og danseforløb både i Danmark og i udlandet.

Jeg har boet i udlandet i flere omgange, blandt andet i London og senest i Berlin, og ud over mit arbejde med dansen er jeg autodidakt billedkunstner og har en BA i filosofi. Som koreograf skaber jeg løbende danseforestillinger og dansefilm, som bliver vist på scener og festivaler i Danmark og i udlandet.

Følg Lise Lønsmann på Facebook

Følg Lise Lønsmann på Instagram

Følg Lise Lønsmann Art på Instagram