Nogle gange er jeg stille.

Kender du det?

Nogle gange har jeg brug for at trække mig. Tage en pause. Ikke sige noget.

Når jeg er stille, er det aldrig, fordi jeg ikke har noget på hjerte.
Det er ofte, fordi jeg:
– er overvældet af for mange indtryk 
– har brug for at skrue ned for tempoet
– har brug for at være stille
– lytter indad
– mærker efter
– kommunikerer indad med mig selv i stedet for ud i verden
– står midt i en mindre eller større transformation energimæssigt og spirituelt
– arbejder ”bag scenen” på at justere og optimere i min forretning
– forbereder nye eller nuværende forløb, workshops og projekter
– holder fri
– lader op 

De sidste måneder har det været en blanding af det hele, og jeg har derfor været ret stille her på bloggen og på Facebook og Instagram. Jeg har haft brug for en pause, og det blev ikke en planlagt pause, men blot sådan det var. Fordi det var det, jeg havde brug for lige nu.

Jeg har meget på hjerte, så nu kan jeg vist ikke være stille længere i denne omgang ♥  

Jeg glæder mig meget til den næste tid, for jeg har nogle spændende ting i kalenderen. Jeg glæder mig til at danse, male, guide, dele og vækste sammen med dig og mine andre skønne elever, nye som gamle.

Og jeg håber meget, at du stadig følger med her på siden og stadig lytter … selvom jeg nogle gange er stille ♥  

Kærligst
Lise
♥ 

 

#beinthemoment #justbreathe #slowliving
#breathe #connect #listen #transform #shine