Moderne dans

 
* Dansehold for dig, der gerne vil arbejde i dybden med din dans *

 


HOLDSTART ONSDAG DEN 6. FEBRUAR OG TORSDAG DEN 7. FEBRUAR

 

Hvordan foregår undervisningen? 


I undervisningen arbejder vi med både danseteknik og koreografi og stiller skarpt på, hvor du skal sætte ind for at rykke dig i din dans. Der er tid til fordybelse, og du får individuel feedback, så du ved, hvad du skal arbejde videre med. Undervisningen byder på masser af nye input og udfordringer, der er med til at styrke og udvikle dig i dansen, uanset om du er begynder, let øvet eller øvet.

Stilen er en fusion af forskellige moderne dansestilarter. Vi starter med en grundig opvarmning med fokus på åndedræt og kropsforbindelse. Gennem tekniske øvelser zoomer vi ind på placering, grounding, centrering og balance og ser nærmere på, hvordan du lærer at tage tøjlerne, når du står over for dansetekniske udfordringer, og hvad du skal gøre for at udvikle et stærkt danseteknisk fundament.

Til sidst i klassen går vi i dybden med en længere moderne-koreografi. Vi har fokus på at skabe flow og frihed i dansen og på at integrere det tekniske fundament i det koreografiske materiale. Vi arbejder med at skabe en skarp og kraftfuld fortolkning af koreografien og udforsker personlig fortolkning, så du kan blive endnu stærkere i dit personlige udtryk.

 

Hvem er det for? 


Begyndere:
Begynder-holdene er både for dig, der aldrig har danset før, og for dig, der har danset lidt før, men ikke er øvet danser. Tempoet er stille og roligt, og der er god tid og plads til spørgsmål og gentagelser. Du er også meget velkommen på begynder-holdene, hvis du er let øvet/øvet danser, men foretrækker et langsommere tempo. Og ja: Du kan sagtens være med, selvom du aldrig har danset før, og selvom du er nervøs for, om du kan følge med. Det vigtigste er, at du er åben og klar til at lære. Alt går i et stille og roligt tempo, og der er god tid og plads til spørgsmål og gentagelser. 

Let øvede/øvede:  Holdet for let øvede/øvede er for dig, der har danset en del før og er vant til at få undervisning inklusive i danseteknik. Erfaring inden for moderne dans er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du er nysgerrig og åben for at lære. 

Undervisningen er for voksne.
Jeg bliver ofte spurgt, om der kun er helt unge mennesker til min undervisning. Nej, det er der ikke. De fleste af mine elever er kvinder mellem cirka 30 og 55. 

Er du i tvivl om, hvilket niveau der passer til dig? Så læs med her. 

Hvis du har spørgsmål ang. niveau m.m., er du meget velkommen til at skrive til mig på lise@changemoves.dk.

Det siger mine elever om min undervisning:


“Jeg elsker at danse, og det var nogle år siden jeg sidst havde danset, så jeg søgte et sted, hvor der var roen til at mærke forbindelsen til bevægelserne igen. Det er og var der hos Lise. Lise ser mine udfordringer, som jeg har i dansen, men hun ser især alle de muligheder, man som danser bærer. Det fungerede rigtigt godt, at vi blev gennemvarme og trygge i opvarmningen. Lise har en særlig evne til at opmuntre og udforske dansepotentialet i mig. Jeg er hver gang kommet hjem med en særlig fornemmelse i kroppen af jordforbindelse og er utrolig glad.”

– Charlotte Olling Rebsdorf

“Jeg meldte mig til workshoppen, fordi jeg følte mig tiltrukket af det, og jeg havde lyst til at danse på anden vis, end jeg plejer. Jeg er vant til improvisationsdans og frie bevægelser, som ikke er rammesat. Så det her var en fantastisk udfordring at give mig selv. Det fungerede rigtigt godt, at det foregik over to dage, og der var en god balance mellem teknik og koreografi. For mig var det de små ting, der gjorde en forskel; sangen, vi dansede til, var helt fantastisk, salen, stemningen og intensiteten. Som underviser er Lise dejlig – lige på. Der er ikke så meget slinger i valsen dér ? Det er ikke sidste gang, jeg tager med til workshop hos Lise.”
– Anja Vintov, Flowspecialist, forfatter og coach, www.anjavintov.dk

“Jeg deltog i Lises jazzdance workshop i juli og var egentlig ret spændt på om min krop kunne huske at bevæge sig til musik, for det er over 10 år siden jeg stoppede som rytmisk gymnast. Men med Lises store indlevelse i hver og én af os, formåede hun at motivere og korrigere os hver på vort niveau, så alle fik “tilpas udfordringer” uanset udgangspunktet. Det synes jeg var fedt og professionelt og gjorde, at jeg kunne fordybe mig i mine egne udfordringer. Der var både teknik og dybde i hendes undervisning og masser af skøn humor og fed musik! Jeg fandt danseglæden igen og det summede af flow og glæde i min krop efter workshoppen. Hvis du er i tvivl om du skal deltage, så gør det, din krop vil takke dig for dit valg!”
– Christence Kalf, psykoterapeut & coach, www.christencekalf.dk

“Det var sjovt og spændende at danse hos Lise. Jeg nød hendes konkrete, direkte feedback undervejs i dansen, ligesom hendes helhedssyn og fokus på krop-/psykesammenhænge glædede mig. Jeg vil gerne anbefale Lises undervisning til andre.”
– Sanne

“Jeg har deltaget i flere af Lise Lønsmanns workshops, hvor motivationen for mig som underviser var inspiration.  Jeg fik mere, end jeg kom for, idet Lises evne til nærvær griber en som danser og får dig til at mærke dansen fremfor at gøre bevægelserne – en stor kvalitet!”
– Inga Schjøtt

“Lise arbejder meget præcist og får noget godt frem i mig. Jeg føler mig teknisk pudset af, når jeg har arbejdet med hende. Jeg har taget hendes klasser, fra jeg var teenager, også efter jeg blev professionel danser, og jeg har altid kunne tage noget med derfra.”
– Anna-Olivia Christesen

 

Hvor og hvornår:


Moderne dans for begyndere, daghold: Torsdag kl. 12-13.30

Moderne dans for begyndere, aftenhold: Torsdag kl. 18-19.30 ***
*** BEMÆRK: Undervisningen 1. og 3. undervisningsgang (7. og 21. februar) ligger kl. 20-21.30 

Moderne dans for let øvede/øvede, aftenhold: Onsdag kl. 20-21.30 

 

Begynderholdene:

Holdstart for begynderholdene: Torsdag den 7. februar 2019 
Sidste undervisningsgang for begynderholdene: Torsdag den 23. maj 2019. 
Der er ikke undervisning på helligdage. 

Undervisningen på begynderholdene torsdag foregår på Brobjergskolen, Valdemarsgade 1G, 8000 Aarhus C (find vej).
Vi danser i STUB 4 på 1. sal (og de tre sidste gange i maj i STUB 2 i stueetagen).

Husk at medbringe vandflaske og dansetøj inkl. strømper.


Det let øvede/øvede hold: 

Holdstart for det let øvede/øvede hold: Onsdag den 6. februar 2019. 
Sidste undervisningsgang for det let øvede/øvede hold: Onsdag den 29. maj 2019. 
Der er ikke undervisning på helligdage. 

Undervisningen på det let øvede/øvede hold onsdag foregår i DGI-Huset, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C (find vej).
Vi danser i Rytmesalen på 3. sal.

Husk at medbringe vandflaske og dansetøj inkl. strømper.

 

Tilmelding og betaling:


DER ER LUKKET FOR TILMELDING

Pris pr. måned: 600 kr. pr. hold. 
1. rate betales ved køb
2. rate betales senest 1. marts 2019
3. rate betales senest 1. april 2019
4. rate betales senest 1. maj 2019

Pris forårssæson i alt: 2.100 kr. pr. hold ved samlet betaling (4 måneder februar-maj 2019) – spar 300 kr. 

Tilmelding er bindende for hele forårssæsonen (februar-maj 2019), jf. min handelsbetingelser.

Hvis du vil gå på flere hold, får du 50 % rabat på hold nummer 2., 3. etc. Denne rabat kan ikke kombineres med andre rabatter.
Send mig en mail på lise@changemoves.dk for tilmelding med rabat til flere hold. 

Er det nu, du skal i gang med at danse? Så skynd dig at sikre dig din plads på forløbet. Der er et begrænset antal pladser på holdene.


Jeg glæder mig til at danse sammen med dig

Kærligst

Underskrift 2

Følg Lise Lønsmann på Facebook

Meld dig ind i Facebook-gruppen “Dans med Lise Lønsmann”

Følg Lise Lønsmann på Instagram