Mal dig fri

* Onlineforløb *

 

 Mandag den 1. februar, 8. februar, 22. februar, 1. marts, 8. marts, 15. marts kl. 19-21 


En kreativ legeplads, der forbinder krop, bevægelse, udtryk og feminint flow i maleprocessen

 

Sæt dig selv fri gennem legende maleøvelser og blid bevægelse Slå kreativiteten løs i et trygt rum med plads til at eksperimentere, afprøve, udforske og fordybe dig.

Mal dig fri er et kreativt online-forløb, der kombinerer den kreative, abstrakte maleproces med blid bevægelse og udforsker forbindelsen mellem de to. Vi arbejder med malerierne med udgangspunkt i kropsarbejde og intuition og udforsker udtrykket på lærredet derfra.

 

Onlineforløbet er for dig, der:

* nyder at lege, udforske og eksperimentere i et kreativt rum

* længes efter en dybere forbindelse til dig selv og din krop i den kreative proces

* savner mere bevægelse og kreativt flow i din hverdag

* gerne vil udforske din kreative maleproces, uanset dit niveau

 

Forløbet er et kreativt og legende maleforløb for dig, der er nysgerrig på forbindelsen mellem krop, bevægelse, flow og kreativitet. Sammen skaber vi et frirum og eksperimentarium, hvor du kan udforske din kropsforbindelse og dit kreative flow og finde ud af, hvad der nærer din krop, dit sind og din sjæl i den kreative skabelsesproces.

Vi arbejder med en blanding af maleøvelser, blide bevægelsesøvelser, små skriveøvelser og dialog. Vi maler abstrakt med akrylmaling på papir og lærred. Bevægelsesøvelserne tager udgangspunkt i moderne dans og fri bevægelse.

 

Jeg guider dig blidt gennem øvelserne og støtter dig i at udforske dit kreative rum, så du kan:

* skrue op for dit nærvær i den kreative proces

* give slip på forsigtighed og vanetænkning

* styrke din kreative selvtillid

* give dig selv plads til at være sårbar og uperfekt i dine valg på lærredet

* skrue op for dit kreative mod og turde at tage flere chancer og tænke nyt, når du maler

 

Gennem dansetrin og penselstrøg arbejder vi med dig som kreativt, skabende væsen. Vi har fokus på at skrue op for dit nærvær og din kropsforbindelse, så du kan connecte dybt med dig selv og din kreative livskraft og bruge den i dit kreative udtryk.

Giv dig selv den gave det er at connecte dybere med dig selv og din krop gennem meningsfuld bevægelse og befriende kreativt flow

 

 

Praktiske detaljer:

Datoer: Mandag den 1. februar, 8. februar, 22. februar, 1. marts, 8. marts, 15. marts kl. 19-21 

Pris: 1.200 kr. Det er muligt at betale i 2 rater. 

Tilmeldingsfrist: Søndag den 24. januar kl. 20 

Niveau: Forløbet er på åbent niveau, og du er hjertelig velkommen uanset om du er nybegynder eller øvet, både i dansen og i malerierne.

Onlineundervisningen: Undervisningen foregår online via Zoom. Vi mødes og maler og danser sammen via skærmen hjemme fra vores hjem. Undervisningen kræver ikke en masse plads, men blot en computer og en stabil internetforbindelse og et lille område, hvor du kan male og danse. Jeg sender dig et direkte link per mail, inden undervisningen går i gang. Alt, du skal gøre, er at klikke på linket og følge instruktionerne på skærmen, så er du i gang 😊

Materialer: Vi maler med akrylmaling på lærred og papir. Du står selv for alle materialeudgifter. Du kan se min materialeliste til inspiration her.

 

Jeg glæder mig til at guide dig blidt gennem dansen, malerierne og den kreative proces 

Kærligst