Improvisation


* En kreativ legeplads *  

 

FEBRUAR-MAJ 2019
Du er meget velkommen til en prøvetime ♥ 

 

Dette hold er for dig, der:
* elsker at udforske og lege i dansen 
* gerne vil styrke din kreative improvisations-værktøjskasse 
* elsker kreative opgaver i dansen 
* har danseerfaring, men længes efter at udforske dit unikke bevægelsessprog 
* er vant til at danse og gerne vi udfordres kreativt 
* værdsætter individuel feedback i den kreative proces 

Om holdet: 

Dette hold er for dig, der gerne vil udforske dit bevægelsessprog og dine vaner i dansen og styrke dine improvisationsredskaber. Vi arbejder med kreative opgaver i dansen, og du får konkrete redskaber til at styrke dit unikke udtryk.

Er du nysgerrig og elsker du at udforske og nørde i dansen? Så er dette hold lige noget for dig  

Holdet er en kreativ legeplads, hvor vi skaber nye bevægelser, kigger nærmere på bevægelsesvaner og skruer op for det, der fungerer for DIG og dit unikke udtryk i dansen.

Vi arbejder med at udvide og styrke din kreative værktøjskasse og med at gøre dig tryg i improvisationen, så du kan give slip og nyde bevægelserne og tage chancer og afprøve nye bevægelsesideer.

Vi:
– observerer
– italesætter
– eksperimenterer
– forstærker
– forfiner
– udveksler
– iagttager
– fordyber os

Du udforsker dig selv, din krop og dine bevægelser i og gennem dansen, og vi arbejder med at styrke dit kreative fundament, så du kan bevæge dig frit, kraftfuldt og originalt på dansegulvet  

 

 

Hvem er det for? 

Let øvede/øvede: Holdet er for dig, der har danset en del før og er vant til at få undervisning. Erfaring inden for moderne dans er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du er nysgerrig og åben for at lære. 

Undervisningen er for voksne. 
Jeg bliver ofte spurgt, om der kun er helt unge mennesker til min undervisning. Nej, det er der ikke. De fleste af mine elever er kvinder mellem cirka 30 og 55. 

Hvis du har spørgsmål ang. niveau m.m., er du meget velkommen til at skrive til mig på lise@liseloensmann.com.

 

Det siger mine elever om min undervisning:

“Jeg blev opmærksom på at sætte tempoet ned og være med det, der skete i min krop, uden at tænke over det. Der fandt jeg frihed i mine bevægelser og en større kropsbevidsthed. At veksle mellem workshop og lydfiler var for mig sådan en god måde at danse og lytte med kroppen på, at udforske alle sanser i et nyt musikunivers og i visualiseringer og refleksioner. Jeg mærker og tænker dagligt over de nye erkendelser og udtryksmuligheder, som Lise støttede i Flow & Shine-forløbet. Lise er ærlig og kærlig i sin feedback, og jeg kan anbefale alle at være med, for man kan deltage lige præcis derfra, hvor man er i sit liv.”
– Karina Olsen, ergoterapeut og kunstmaler, Loka Blue

“Jeg elsker at danse, og det var nogle år siden jeg sidst havde danset, så jeg søgte et sted, hvor der var roen til at mærke forbindelsen til bevægelserne igen. Det er og var der hos Lise. Lise ser mine udfordringer, som jeg har i dansen, men hun ser især alle de muligheder, man som danser bærer. Det fungerede rigtigt godt, at vi blev gennemvarme og trygge i opvarmningen. Lise har en særlig evne til at opmuntre og udforske dansepotentialet i mig. Jeg er hver gang kommet hjem med en særlig fornemmelse i kroppen af jordforbindelse og er utrolig glad.”
– Charlotte Olling Rebsdorf

“Jeg var egentlig ret spændt på om min krop kunne huske at bevæge sig til musik, for det er over 10 år siden jeg stoppede som rytmisk gymnast. Men med Lises store indlevelse i hver og én af os, formåede hun at motivere og korrigere os hver på vort niveau, så alle fik “tilpas udfordringer” uanset udgangspunktet. Det synes jeg var fedt og professionelt og gjorde, at jeg kunne fordybe mig i mine egne udfordringer. Der var både teknik og dybde i hendes undervisning og masser af skøn humor og fed musik! Jeg fandt danseglæden igen og det summede af flow og glæde i min krop efter workshoppen. Hvis du er i tvivl om du skal deltage, så gør det, din krop vil takke dig for dit valg!”
– Christence Kalf, psykoterapeut & coach, www.christencekalf.dk

 

Hvor og hvornår:


Tirsdag kl. 19.45-21.15 

Holdstart: Tirsdag den 5. februar 2019. 
Sidste undervisningsgang: Tirsdag den 28. maj 2019. 
Der er ikke undervisning på helligdage. 

Niveau: Let øvede/øvede 

Undervisningen foregår hos: Teater Sea Change, Mejlgade 47B (baghuset), 3. sal, 8000 i Aarhus C (find vej)

Husk at medbringe vandflaske og dansetøj inkl. strømper.

 

Tilmelding og betaling:


Prøvetime: 100 kr. 

Du kan stadig tage en prøvetime og efterfølgende tilmelde dig holdet, selvom vi har været i gang et stykke tid nu. Vi arbejder med frie og improvisationsbaserede danseøvelser, så du er ikke “bagud”, og der er ikke en masse, du skal “indhente”. Du kan starte derfra, hvor du er  lige nu ♥ 

Send mig en mail på lise@liseloensmann.com, hvis du gerne vil booke en prøvetime 🙂 


Pris pr. måned: 600 kr. pr. hold. 
1. rate betales ved køb
2. rate betales senest 1. marts 2019
3. rate betales senest 1. april 2019
4. rate betales senest 1. maj 2019

Pris forårssæson i alt: 2.400 kr. pr. hold ved samlet betaling (4 måneder februar-maj 2019). 

Tilmelding er bindende for hele forårssæsonen (februar-maj 2019), jf. min handelsbetingelser.

Hvis du vil gå på flere hold, får du 50 % rabat på hold nummer 2., 3. etc. Denne rabat kan ikke kombineres med andre rabatter.
Send mig en mail på lise@liseloensmann.com for tilmelding med rabat til flere hold. 

Er det nu, du skal i gang med at danse? Så skynd dig at sikre dig din plads på forløbet. Der er et begrænset antal pladser på holdene.

Tilmelding: 


Jeg glæder mig til at danse sammen med dig

Kærligst

Underskrift 2

Følg Lise Lønsmann på Facebook

Meld dig ind i Facebook-gruppen “Dans med Lise Lønsmann”

Følg Lise Lønsmann på Instagram