Hvad fortæller dine bevægelser om dig?
Hvad fortæller MÅDEN, du danser på, om dig?
Hvad fortæller flowet i dine bevægelser – eller det manglende flow – om dig?

Krops- og bevægelsessprog er en del af din identitet. Det er flettet tæt sammen med dig, dine vaner, dine mønstre, den, du er. Så når du går ind i en dansesal og kaster dig ud i dansen, så gør du det sammen med den del af din identitet. Du kan ikke adskille dig selv fra dit krops- og bevægelsessprog. Og i dit krops- og bevægelsessprog ligger også dine dansevaner. De små vaner, du har med dig, og som du måske ikke engang lægger mærke til eller er opmærksom på, men som påvirker dit energiflow og dit bevægelsesflow i dansen. Dine dansevaner viser, hvem du er. Det er også derfor, det nogle gange kan være så sårbart at få feedback på sin dans. Fordi det ligger så tæt på en. Når man danser, er kroppen ens redskab, og nogle gange er det et spørgsmål om at justere noget fysisk for at skabe flow i bevægelserne; strække en arm, bøje længere ned i knæene, række længere ud, dreje hurtigere … Men ikke altid. Ofte er det, der står i vejen for dit flow, noget af alt det, der kører på autopilot. De vaner, som du ikke er bevidst om, eller som er så indgroede, at de er svære at slippe. Det kan være dit mentale fokus, din indre dialog, dit åndedræt, spændinger i kroppen, din forbindelse til din krop eller manglen på samme.

Det er præcis det, vi kommer til at arbejde med på mit nye dansementorforløb Flow & Shine: at skabe en dybere forbindelse til din krop og dine bevægelser og åbne op for dit energi- og bevægelsesflow, så du bliver bedre til at mærke din krop og dine bevægelser i dansen, og så det bliver nemmere for dig at justere, så din power og dit udtryk i dansen bliver nærværende og kraftfuldt.

Gennem forløbets tre måneder får du min mentoring og intuitive feedback på din personlige danserejse. Jeg guider dig hele vejen og giver dig redskaberne til at styrke din kropsforbindelse og dit fundament i dansen, så du kan stråle igennem i din energi og i din dans ♥ Skal du med?

Du kan læse meget mere om Flow & Shine lige her.

Jeg vil elske at danse og nørde sammen med dig ♥

Kærligst
Lise