Flow & Shine

 

* Et guidet dansementorforløb for dansenørder på alle niveauer *


* For dig, der længes efter at udforske dig selv i dansen og dansen i dig *

 

 

 

Kære kvinde 


Længes du efter:

 • at komme i dybere kontakt med din krop og din feminine energi og kraft?
 • at blive bedre til at MÆRKE dig selv, din krop, dine bevægelser og din energi?
 • at gøre dans til en større del af dit liv?
 • at turde give slip og skrue op for dig selv og dit kreative udtryk i dansen?
 • at turde give dig hen og fylde mere på dansegulvet?
 • at slippe tankerne og være nærværende i dansen?
 • at nørde med dans og bevægelse på en selvkærlig og selvstøttende måde?

Savner du et rum, hvor der er plads til at udforske og eksperimentere, og hvor du kan udvikle dig i dansen? Et rum, hvor du kan nørde med krop, dans og bevægelse, og hvor der er plads til sårbarhed i processen, og hvor du bliver guidet kærligt og får masser af individuel feedback?

Så tag med på Flow & Shine 

 

Flow & Shine er et blidt og guidet dansementorforløb for kvinder 

 

Her får du masser af konkrete redskaber til at: 
 • skabe en dybere forbindelse til dig selv og din krop
 • flytte fokus fra hovedet og ned i kroppen
 • skrue op for din feminine kraft og dit unikke udtryk i dansen
 • finde ind til din indre danser (igen)
 • turde fylde mere i dansen
 • styrke og udvikle den MÅDE, du danser på, så du blomstrer i dansen

Om forløbet:

Flow & Shine er et blidt og kraftfuldt dansementorforløb for kvinder med fokus på bevægelse, flow og energiarbejde. På forløbet arbejder vi med at styrke din kropsforbindelse, dit nærvær og dit bevægelsesflow i og gennem dansen. Gennem dybdegående energi- og danseøvelser og korte bevægelsessekvenser arbejder vi med at skabe mere flow i dine bevægelser og med at flytte fokus fra hovedet og ned i kroppen, så du bliver mere fri og kraftfuld i dine bevægelser og stråler igennem, når du danser. Vi kommer til at arbejde med alt det, der ligger ”bag ved” dansen – bevidsthed, mentalt fokus, kropsforbindelse og energiarbejde – og hvordan det påvirker din dans. Både dit personlige udtryk og din fortolkning af dansen, din gennemslagskraft på dansegulvet og hvordan bevægelserne og energien føles i din krop.

Flow & Shine er inspireret af moderne dans, yoga, meditation og afspænding og er en fusion af alt det, jeg har arbejdet med som koreograf og danseunderviser de sidste 15-20 år. Forløbet er en blanding af onlineundervisning og liveworkshops og er for dansenørder på alle niveauer. På workshopdagene danser vi en masse og arbejder med energi- og bevidsthedsøvelser, som styrker dig som danser. Indimellem workshopdagene får du små danse- og energiøvelser, som du selv kan arbejde med.

Dansementorforløbet er en personlig rejse i og gennem dansen, hvor du kommer til at arbejde med MÅDEN, du danser på. Vi kigger nærmere på dine dansevaner, og hvilken betydning de har for dit forhold til og udtryk i dansen. Gennem forløbet får du mine genveje til, hvordan du udvikler dig i dansen og lærer at styrke forbindelsen til dig selv og stå stærkere i din energi, så du blive en mere kraftfuld danser, uanset dit niveau. Du får værktøjerne til at arbejde med din energi og din bevidsthed, så du bliver bedre til at mærke dig selv, din krop, din energi og dine bevægelser, hvilket gør det nemmere for dig at navigere i og justere dit energi- og bevægelsesflow i dansen. Jo mere åben og nysgerrig du er, jo mere vil du rykke dig

Med mig som intuitiv mentor får du min hjælp og støtte til at udvikle dig i dansen. Gennem lydfiler, energi- og bevidsthedsarbejde, danseøvelser og personlig sparring guider jeg dig gennem to måneders energi- og flowarbejde, der vil styrke dit nærvær og din power i dansen. Jeg arbejder intuitivt og giver min feedback på det, jeg ser og fornemmer, og hjælper dig med at justere det, du har brug for for at skabe mere Flow & Shine i din dans, dine bevægelser og din energi

Men Flow & Shine er så meget mere end dans! Det er en magisk transformationsrejse, der bringer dig tættere på dig selv og guider dig til at stå stærkere i dig selv, så du kan skrue op for dit indre og ydre bevægelsesflow og stråle igennem i din energi. Forløbet er for dig, der længes efter at komme i bedre kontakt med dig selv og din krop gennem bevægelse, så du kan lytte til og leve fra din essens, dine følelser, dine behov og dine drømme

Noget af det, jeg elsker allermest ved mine dansementorforløb er at skabe og holde et rum, hvor der er plads til sårbarhed i processen og plads til at transformere stort og småt, samtidig med at du støtter dig selv og viser dig selv omsorg i processen, så du som deltager går fra forløbet og kan MÆRKE transformationen helt ind i cellerne. Dans og bevægelse er og kan så meget mere, end vi lige tror. Dansen forbinder os til os selv og lærer os at mærke efter og skrue op for nærværet. Den styrker os og lader os udforske vores unikke udtryk. Den beriger os med en ubeskrivelig frihedsfølelse. Den skaber et rum, hvor der er plads til vores unikke essens, og hvor vi kan give helt slip. Det er præcis det rum, vi udforsker sammen på Flow & Shine

På Flow & Shine-forløbet arbejder vi i dybden med de grundlæggende danseøvelser, energiøvelser og bevægelsesprincipper, som er en del af mit danseforløb Re:Connect. Vi bygger videre på dem, og I løbet af de to måneder, forløbet varer, vil du få en dybere forståelse for principperne og lære at anvende dem i praksis. Du kan deltage i Flow & Shine-forløbet, uanset om du er helt ny i dansen, eller om du tidligere har deltaget i mine workshops og forløb.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen på Flow & Shine-dansementorforløbet er en blanding af onlineundervisning og live workshopdage i Aarhus C. Dansementorforløbet er delt op i tre moduler. Vi arbejder ikke med teknisk komplicerede øvelser eller med lange koreografier, men dykker ned i alt det, der ligger ”bag ved” dansen og hvilken betydning det har for dit bevægelsesflow og dit personlige udtryk i dansen.

På workshopdagene starter vi med en grundig opvarmning og dykker derefter ned i forskellige danse- og energiøvelser og arbejder med emnerne på det aktuelle modul. Undervisningen tager udgangspunkt i moderne dans og er i øvrigt inspireret af yoga, meditation, afspænding og energiarbejde. Der er masser af tid og plads til spørgsmål og individuel feedback.  

Onlineundervisningen foregår i en lukket Facebook-gruppe. Gruppen er kun for forløbets deltagere, og ingen uden for gruppen kan læse opslag i gruppen. På hvert modul får du lydfiler og opgaver med modulets emner, som du kan arbejde med i det tempo, der passer dig. Fordi formen på onlineundervisningen er meget fleksibel, kan du selv skrue op og ned for intensiteten af forløbet, alt efter hvad du har lyst til og behov for. I Facebook-gruppen får du løbende min hjælp og sparring, og jeg støtter dig gennem hele forløbet, så du kan udvikle dig mest muligt i din dans. Derudover bliver du en del af en gruppe med ligesindede, der også brænder for at udvikle sig i dansen, hvilket er en kæmpe fordel, så I alle kan støtte hinanden på jeres rejse

 

Hvem er forløbet for?

Flow & Shine er for dansenørder på alle niveauer, så uanset om du er begynder eller øvet, så er forløbet en unik mulighed for at udvikle dig og vækste i og gennem dansen. Alt, hvad du har brug for for at være med, er en stor interesse i og nysgerrighed over for dans, bevægelse og flow- og energiarbejde samt en åbenhed for at lære. Erfaring inden for dans, bevægelse, rytmisk gymnastik, yoga m.m. er en fordel, men det er ikke noget krav. 

Niveauet på forløbet er åbent. Det betyder, at øvelserne er på begynderniveau, altså ikke teknisk krævende, og foregår i et roligt tempo. Men jeg giver individuel feedback til deltagerne, så hvis du deltager som øvet danser, får du individuel feedback på dit øvede niveau.

Forløbet er for dig, der er kvinde og:
* gerne vil arbejde med krop, bevægelse og dans
* elsker at danse og gerne vil fordybe dig i dansen
* interesserer dig for energi-, flow- og bevidsthedsarbejde
* savner individuel feedback i dansen, så DU ved præcis, hvor DU skal fokusere og justere for at udvikle dig i dansen
er klar til at arbejde med dig selv i og gennem dansen
* godt kan lide at arbejde selvstændigt, men samtidig gerne vil være en del af en gruppe 

Forløbet er IKKE for dig, der:
* ikke kan eller har lyst til at arbejde selvstændigt
* ikke er klar til at arbejde med dig selv i og gennem dansen

Undervisningen er for voksne.
Jeg bliver ofte spurgt, om der kun er helt unge mennesker til min undervisning. Nej, det er der ikke. De fleste af mine elever er kvinder mellem cirka 30 og 55. 

Hvis du har spørgsmål til forløbet, bliver de måske besvaret her i Q&A om Flow & Shine.

Hvis du er i tvivl om, om Flow & Shine-dansementorforløbet er noget for dig, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på lise@liseloensmann.com med dine spørgsmål. Du er også meget velkommen til at skrive og booke en tid til en afklarende samtale over telefonen.

 

De 3 moduler:


Modul 1: Breathe, Connect, Listen
* Energien bag bevægelserne
* At danse med bevidsthed: Slip autopiloten
* Åndedrættet som fundament og guide for dine bevægelser
* Styrk din kropsforbindelse: Bliv bedre til at mærke din krop og dine bevægelser
* Flyt fra hovedet og ned i kroppen, når du danser 

Modul 2: Transform
* Styrk dit energi- og bevægelsesflow
* Mentalt fokus i dansen: Ekspansion vs. sammentrækning
* Hvilke signaler sender du til din krop, når du danser?
* Feminin vs. maskulin energi i læringsprocessen
* Transformer dine dansevaner

Modul 3: Shine
* Tillid vs. kontrol i dansen
* Intentionen bag bevægelserne
* Kunsten at stråle i dansen: Magnetisk tilstedeværelse i rummet
* Styrk dit individuelle udtryk i dansen: Dance like you mean it

Det siger tidligere Flow & Shine-deltagere om forløbet: 

”Hold op hvor får man meget ud af forløbet. Både som danser, men især også som menneske. Alle mennesker burde give sig selv den oplevelse – et forløb hos Lise. Det er guld værd. Den varmeste anbefaling herfra.”
– Anne Sofie Jørgensen

“Jeg blev opmærksom på at sætte tempoet ned og være med det, der skete i min krop, uden at tænke over det. Der fandt jeg frihed i mine bevægelser og en større kropsbevidsthed. At veksle mellem workshop og lydfiler var for mig sådan en god måde at danse og lytte med kroppen på, at udforske alle sanser i et nyt musikunivers og i visualiseringer og refleksioner. Jeg mærker og tænker dagligt over de nye erkendelser og udtryksmuligheder, som Lise støttede i Flow & Shine forløbet. Lise er ærlig og kærlig i sin feedback, og jeg kan anbefale alle at være med, for man kan deltage lige præcis derfra, hvor man er i sit liv.”
– Karina Olsen, ergoterapeut og kunstmaler, Loka Blue

 

Hvor og hvornår foregår forløbet?

Opdateres snart …

 

 

 

 

Jeg vil elske at have dig med på forløbet og følges med dig i 2 skønne, intensive og magiske dansemåneder, der guider dig hjem til dansen i dig

Jeg glæder mig SÅ meget til at danse og nørde sammen med dig


Kærligst

       Underskrift 2

Følg Lise Lønsmann på Facebook

Meld dig ind i Facebook-gruppen “Dans med Lise Lønsmann”

Følg Lise Lønsmann på Instagram