For mig er dansen et fristed. Det er der, jeg kan give slip. Det er der, jeg kan connecte med mig selv, og der, jeg kan udtrykke alle de nuancer, der ikke kan udtrykkes med ord. Jeg er fuldstændig vild med alt det, dansen kan

Din krop i bevægelse fortæller så meget om, hvem du er; din energi, din kraft, dit udtryk. Jeg elsker, at vi i og gennem dansen kan tilgå vores indre kraft og lære at stå stærkt i vores energi. Og det er så smukt at se, når et menneske i dansen connecter med sig selv og formår at sende sin fulde energi ud gennem sine bevægelser i fuldt flow

Det er præcis det, vi kommer til at arbejde med på mit dansementorforløb Flow & Shine; flow og bevidsthed i dansen, indre connection, energi og kraft.

Gennem hele forløbet får du min intuitive sparring på din dans og din læringsproces. Jeg guider dig og lærer dig at åbne op for din energi og dit flow i dansen, så dansen ikke kun føles fantastisk og fri indefra, men også er kraftfuld og flowfyldt at se på udefra. Vi kommer til at følges ad i tre måneder, så der bliver masser af tid og plads til at fordybe dig i dansen og nørde med din energi og dit flow. Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til, at vi går i gang i næste uge! Både fordi holdet allerede er halvt fyldt op med nogle skønne kvinder, som jeg glæder mig til at skulle følges med, men også fordi jeg ved, hvor meget der kan ske på tre måneder, og hvor meget det kan rykke at engagere sig i et forløb over en længere periode. Jeg glæder mig til en danserejse fyldt med magi, power, vækst, visdom, dybde og connection

Skal du med? Vi starter på onsdag

Du kan læse meget mere om forløbet og hvordan du tilmelder dig lige her.

Og få svar på dine spørgsmål om forløbet lige her.

kh
Lise