Det siger mine elever: 

“Jeg blev opmærksom på at sætte tempoet ned og være med det, der skete i min krop, uden at tænke over det. Der fandt jeg frihed i mine bevægelser og en større kropsbevidsthed. At veksle mellem workshop og lydfiler var for mig sådan en god måde at danse og lytte med kroppen på, at udforske alle sanser i et nyt musikunivers og i visualiseringer og refleksioner. Jeg mærker og tænker dagligt over de nye erkendelser og udtryksmuligheder, som Lise støttede i Flow & Shine-forløbet. Lise er ærlig og kærlig i sin feedback, og jeg kan anbefale alle at være med, for man kan deltage lige præcis derfra, hvor man er i sit liv.”

– Karina Olsen, ergoterapeut og kunstmaler, Loka Blue

“Jeg elsker at danse, og det var nogle år siden jeg sidst havde danset, så jeg søgte et sted, hvor der var roen til at mærke forbindelsen til bevægelserne igen. Det er og var der hos Lise. Lise ser mine udfordringer, som jeg har i dansen, men hun ser især alle de muligheder, man som danser bærer. Det fungerede rigtigt godt, at vi blev gennemvarme og trygge i opvarmningen. Lise har en særlig evne til at opmuntre og udforske dansepotentialet i mig. Jeg er hver gang kommet hjem med en særlig fornemmelse i kroppen af jordforbindelse og er utrolig glad.”

– Charlotte Olling Rebsdorf

“Jeg meldte mig til workshoppen, fordi jeg følte mig tiltrukket af det, og jeg havde lyst til at danse på anden vis, end jeg plejer. Jeg er vant til improvisationsdans og frie bevægelser, som ikke er rammesat. Så det her var en fantastisk udfordring at give mig selv. Det fungerede rigtigt godt, at det foregik over to dage, og der var en god balance mellem teknik og koreografi. For mig var det de små ting, der gjorde en forskel; sangen, vi dansede til, var helt fantastisk, salen, stemningen og intensiteten. Som underviser er Lise dejlig – lige på. Der er ikke så meget slinger i valsen dér 🙂 Det er ikke sidste gang, jeg tager med til workshop hos Lise.”

– Anja Vintov, flowspecialist, forfatter og coach, www.anjavintov.dk

“Jeg har været til to workshops med Lise. For mig er hun meget inspirerende og god til at sætte ord på mine udviklingspunkter. Hendes koreografier er super fede. Lise er en kropslig ‘historiefortæller’ og hendes udtryk er helt unikt. Lise har blik for alle i sin time og får således alle udfordret tilpas trods vores forskellige niveauer. Jeg kan klart anbefale Lises undervisning og glæder mig til, at jeg selv kan komme afsted igen.”

– Linn Trentel Busch, fysioterapeut og gymnastikinstruktør, www.ergopro.dk 

“Jeg deltog i Lises jazzdance workshop i juli og var egentlig ret spændt på om min krop kunne huske at bevæge sig til musik, for det er over 10 år siden jeg stoppede som rytmisk gymnast. Men med Lises store indlevelse i hver og én af os, formåede hun at motivere og korrigere os hver på vort niveau, så alle fik “tilpas udfordringer” uanset udgangspunktet. Det synes jeg var fedt og professionelt og gjorde, at jeg kunne fordybe mig i mine egne udfordringer. 

Der var både teknik og dybde i hendes undervisning og masser af skøn humor og fed musik! 

Jeg fandt danseglæden igen og det summede af flow og glæde i min krop efter workshoppen. Hvis du er i tvivl om du skal deltage, så gør det, din krop vil takke dig for dit valg!”

– Christence Kalf, psykoterapeut & coach, www.christencekalf.dk

“Det var sjovt og spændende at danse hos Lise. Jeg nød hendes konkrete, direkte feedback undervejs i dansen, ligesom hendes helhedssyn og fokus på krop-/psykesammenhænge glædede mig. Jeg vil gerne anbefale Lises undervisning til andre.”

– Sanne

“Jeg har deltaget i flere af Lise Lønsmanns workshops, hvor motivationen for mig som underviser var inspiration.  Jeg fik mere, end jeg kom for, idet Lises evne til nærvær griber en som danser og får dig til at mærke dansen fremfor at gøre bevægelserne – en stor kvalitet!”

– Inga Schjøtt

“Lise arbejder meget præcist og får noget godt frem i mig. Jeg føler mig teknisk pudset af, når jeg har arbejdet med hende. Jeg har taget hendes klasser, fra jeg var teenager, også efter jeg blev professionel danser, og jeg har altid kunne tage noget med derfra.”

– Anna-Olivia Christesen

Følg Lise Lønsmann på Facebook

Meld dig ind i Facebook-gruppen “Dans med Lise Lønsmann”

Følg Lise Lønsmann på Instagram