Årsforløb 2020 

* Sisterhood Circle * 


Et år med dans, fordybelse og flow 

 

AFLYST PGA. SYGDOM

 

Årsforløbet er for dig, der:

* gerne vil guides kontinuerligt i din dansepraksis og blidt fastholdes i et kærligt fokus på krop, dans, bevægelse og flow 
* ønsker at gå et lag dybere i din personlige danserejse i 2020
* længes efter mere connection, mere ro, mere dybde, mere nærvær
* er klar til at arbejde med dig selv i og gennem dansen
* vil elske at være en del af et støttende Sisterhood-fællesskab

 

Om forløbet:

Blid dans og bevægelse møder refleksion, fordybelse og flow i et støttende Sisterhood-fællesskab fyldt med nærvær og feminin energi på mit nye Årsforløb 2020.

Vi mødes 10 gange i løbet af hele 2020 med fokus på blid dans, kropsforbindelse og flow.

Vi arbejder med grundlæggende elementer i krops- og bevægelsesarbejde såsom åndedræt, grounding og balance. Vi arbejder desuden med at slippe tankerne og flytte fokus fra hovedet og ned i kroppen. Du kommer til at have fokus på at lytte til din krop og mærke dig selv og din krop i dansen.

Vi undersøger.
Vi afprøver.
Vi fordyber os.
Vi leger.
Vi reflekterer.
Vi italesætter.
Vi inviterer flowet indenfor.

Sammen lader vi nysgerrigheden lede os gennem bevægelserne med fokus på at skabe flow og indre ro. Med udgangspunkt i kroppens visdom arbejder vi med at skrue op for tilliden og lade kroppen VÆRE med dansen.

Formålet med Årsforløb 2020 – Sisterhood Circle er:
* at skrue ned for tempoet og op for nærværet i dansen
* at skabe et trygt og kreativt rum med plads til at mærke efter og VÆRE i dansen
* at guide dig til at give slip og connecte med din egen kraft i dansen.
* løbende at minde dig om din dybe body-mind-connection og hvordan du kan lade dig guide kærligt af den

 

Hvad er Sisterhood Circle ? 

Sisterhood Circle er måden vi arbejder på. Både den fysiske cirkel, som vi arbejder i, men også det rum, vi skaber sammen som medsøstre. Et trygt rum med plads til at lytte til sig selv og hinanden og til være sårbar. Et støttede rum, hvor vi bakker hinanden op og hepper på hinanden.

Vi mødes med et fælles ønske om at vækste og skabe flow ved at udforske, lytte, mærke efter og lege i dansen. 

Jeg er space holder i cirklen og guider dig kærligt fra Sisterhood-energien 

 

Hvordan foregår undervisningen?  

Undervisningen foregår siddende, stående og dansende i en cirkel. Vi arbejder i et roligt tempo og har fokus på forbindelsen mellem krop, sind og sjæl. Vi veksler mellem blide danseøvelser, dialog, refleksion og små skriveøvelser. Jeg guider dig hele vejen gennem øvelserne, og undervisningen foregår i et stille og roligt tempo. Der er god tid og plads til fordybelse og til, at du kan stille spørgsmål og få gennemgået øvelserne langsomt.

Vi arbejder med udgangspunkt i moderne dans og improvisation. Der er ingen koreografi eller komplicerede kombinationer, du skal huske. Jeg guider dig hele vejen gennem øvelserne.

Vi danser i bare tæer eller strømpesokker. 

 

Hvem er det for?

Årsforløbet er for kvinder, der er nysgerrige på krops- og bevægelsesarbejde, flow og personlig udvikling, og som ønsker at skabe en dybere forbindelse til sig selv i og gennem dansen. 

Niveauet på forløbet er åbent. Det kræver ingen forkundskaber at deltage, blot at du er åben for og klar til at lytte og arbejde med dig selv. Du er meget velkommen, uanset om du tidligere har deltaget på mine forløb eller ej.  

Kan du godt være med, selvom du ikke er vant til at danse? Ja
Kan du godt være med, selvom du er nervøs for at gå ud på dansegulvet og ikke er sikker på, at du kan følge med? Ja

Undervisningen er for voksne.

Jeg bliver ofte spurgt, om der kun er helt unge mennesker til min undervisning. Nej, det er der ikke. De fleste af mine elever er kvinder mellem cirka 30 og 55. 

Hvis du har spørgsmål ang. niveau m.m., er du meget velkommen til at sende mig en mail på lise@liseloensmann.com.

 

Det siger mine elever om min undervisning:

”Hold op hvor får man meget ud af forløbet. Både som danser, men især også som menneske. Alle mennesker burde give sig selv den oplevelse – et forløb hos Lise. Det er guld værd. Den varmeste anbefaling herfra.”
– Anne Sofie Jørgensen

“Lise er en meget dygtig underviser. Jeg føler næsten at jeg får eneundervisning, da Lise er meget opmærksom på hver eneste elev og taler med os hver især, om hvordan vi kan forfine vores bevægelser, gøre øvelserne bedre og i det hele taget ”tømme hovedet”, mens vi lader kroppen arbejde. Jeg har fået mere kontakt til min krop igen og min måde at bevæge mig på, fået mere grounding, fundet glæden ved at danse og bevæge mig igen – måske endda også fået mere selvindsigt.”
– Connie Brøgger

“Der har været fokus på åndedrættet og på at tune ind i sig selv, hvilket har været rigtig godt. Det har igen bekræftet mig i, at det er nogle af de vigtigste redskaber at have med sig både i dansen, men også som menneske. Jeg føler at jeg igennem forløbet har fået mere klarsyn på mig selv, og det skyldes naturligvis bl.a. en god underviser, der viser, at hun vil én det bedste. Det vigtigste, jeg tager med mig fra undervisningen, er min reconnect til mig selv. Lise faciliterer et rum, hvor at der er plads til at være menneske og ikke blot danser eller bevæger.”
– Oriana Vigl

”Jeg tilmeldte mig Lises Re:Connect-hold, fordi jeg ønsker større grad af kontakt indad i mig selv via kroppen og mit fundament. I Lises undervisning giver hun mig et tydeligt spejl på, hvad der foregår i mig, og hun giver mig vejledning og nye veje at gå mod den gode indre kontakt, kropsbevidsthed og inspiration til at forholde mig nysgerrigt og åbent til det, jeg oplever. Jeg vil anbefale Re:Connect til alle, der ønsker kvalificeret med- og modspil på vejen til større glæde og kontakt mellem hoved og krop.”
– Sidsel Engel Jensen

 

Praktiske detaljer: 

FORLØBET ER AFLYST PGA. SYGDOM 

Hvornår: 10 torsdage i hele 2020 kl. 19.30-21.30 
Torsdag den 5. marts, 26. marts, 30. april, 28. maj, 18. juni, 20. august, 24. september, 29. oktober, 26. november, 17. december

Hvor: ManuVision, Mejlgade 28, 1. sal (i gården), 8000 Aarhus C. 

Niveau: Åbent 

Pris: 3.600 kr.

Betaling: Samlet eller i 3 rater (ved tilmelding + 1. april + 1. maj) 

Medbring vandflaske og dansetøj inkl. strømper samt en notesbog og en kuglepen.

Din tilmelding er bindende for hele 2020. 

Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at sende mig en mail på lise@liseloensmann.com. 

 

Jeg vil som altid elske at guide dig kærligt gennem dansen.
Jeg glæder mig meget til at mødes med dig i Sisterhood-energien og guide dig blidt gennem et kraftfuldt danseår

Kærligst
      

Følg Lise Lønsmann på Facebook

Meld dig ind i Facebook-gruppen “Dans med Lise Lønsmann”

Følg Lise Lønsmann på Instagram